Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Na drie jaar weer kramp in je lachspieren: “Lach voor een Lach”

3 juli, 2022 @ 15:00 - 20:00

Op zondagmiddag 3 juli 2022 organiseert Lions Club Tubbergen opnieuw het evenement “Lach voor een Lach”, na twee jaar afwezigheid vanwege de coronapandemie. Onder een extra lange overkapping bij Kampkuiper in Harbrinkhoek zal voor de aanwezigen een middag vol onvervalste Twentse humor verzorgd worden. De opbrengsten van dit programma zullen bestemd worden voor Clownerie, een clownstraining aan verzorgenden, onder leiding van Debora ter Horst. De inloop is vanaf 15.00uur, om 15.30uur is de aanvang.

In een prachtige ambiance bij Kampkuiper zullen namen als Mathilde Geerds, Bennie Oude Oosterik, Errol Eppink, Paul Wiefferink, Anita en Jan ten Bokum ten tonele verschijnen en de aanwezigen een vermakelijke middag bezorgen. De presentatie is in handen van Henri ‘the Whiskyteacher’ Goossen, die zelf ook nog een proeverij voor zijn rekening zal nemen. Na afloop van het programma is er gelegenheid om deel te nemen aan de afterparty met buffet.

De opbrengst van deze middag gaat naar Clownerie, die op een speelse manier het durven nemen van risico’s, persoonlijke groei, het echt contact maken en bewuste communicatie met de ander combineert. De trainingen aan verzorgenden kunnen van grote toegevoegde waarde zijn binnen de zorg op het gebied van welzijn.

Het organiseren van dit evenement past goed in de doelstelling van de Lions Club Tubbergen. De uit circa 30 leden bestaande club houdt zich o.m. bezig met het inzamelen van geld t.b.v. goede doelen. De laatste jaren hebben vele goede doelen in de omgeving van Tubbergen geldelijke en materiële ondersteuning mogen ontvangen van de Lions Club.

De kaartverkoop start vanaf 7 juni bij verschillende adressen in de gemeente Tubbergen: Kampkuiper (Harbrinkhoek), Café Bolscher (Vasse), Café Kottink (Geesteren), Boekhandel De Secretaresse (Tubbergen), Morshuis (Albergen) en Café Nobbenhuis (Langeveen)

Gegevens

Datum:
3 juli, 2022
Tijd:
15:00 - 20:00

Locatie

Bistro Kampkuiper
Almeloseweg 113
Harbrinkhoek, 7615 NA
+ Google Maps