Laden Evenementen

« Alle Evenementen

DE TUBBIG RALLY

6 juni

Het is bijna weer zover, na twee jaar kunnen wij onze jaarlijkse autorally weer organiseren. Op maandag 6 juni a.s. (2e pinksterdag) hopen wij dan ook weer met een grote hoeveelheid equipes de rally te rijden.

De Lionsclub Tubbergen hanteert als centraal thema “we serve”. Vanuit die gedachte organiseren wij regelmatig activiteiten, met de insteek goede doelen te kunnen ondersteunen. De Tubbig Rally is het eerstvolgende event. Dit is een fraaie tourrit door Twente, waarin ook een spelelement verweven is. Deelname is mogelijk met alle auto’s, het informele en gezellige karakter van de rally staat voorop. Er wordt ook goed voor de inwendige mens gezorgd, zowel bij ontvangst, tijdens de lunch en als afsluiting een smaakvolle barbecue.

Het goede doel
Voor dit evenement is gekozen voor het project Sociaal Twente. Sociaal Twente is een initiatief van Daphne Voorhuis uit Vasse. Zij liep al langer rond met het idee om iets te doen voor mensen die veel tegenslagen te verwerken krijgen. Volgens haar zijn er veel mensen die door allerlei omstandigheden in een schrijnende situatie terecht zijn gekomen. Het project wil deze mensen in de watten leggen door een aantal gezinnen per jaar een vakantie aan te bieden. Op deze wijze hoopt zij mensen een ‘lichtpuntje’ in hun benarde situatie te bieden.

Deelname
Iedere deelnemer ontvangt een ‘roadbook‘ waarin de volledige route staat beschreven. Het wedstrijdelement zit volgens de organisatie niet in de snelheid, maar in het spelelement waarbij we de scherpte van de deelnemers testen door het stellen van verschillende vragen en een hilarisch onderdeel. Nogmaals, het gezellige aspect staat voorop en boven alles natuurlijk de opbrengst voor het goede doel.

Bolletje-pijltje rally
De route is uitgezet volgens het ‘bolletje-pijltje-systeem’ Rijders moeten de pijlen volgen en het bolletje is de plaats waar je je op dat moment bevindt.” De start van de rally is dit jaar bij Aastagro in Langeveen (Molenbergstraat 24). De rally gaat om 11.00 uur van start. Inschrijven kan vanaf 10.00 uur.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen € 125,- euro per equipe van twee personen. Dit is inclusief twee consumptiemuntjes p.p., lunch en barbecue. Meerdere personen per auto
zijn toegestaan; per persoon (volwassene) betaalt u dan € 30,- extra. Voor kinderen t/m 12 jaar is de meerprijs € 15,-.

Doet u mee?
Meld u dan hier aan.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Gerco Linthorst, bereikbaar via nummer 06-20708705.

Wij verheugen ons er al op!!

Gegevens

Datum:
6 juni

Locatie

Beterland Aastagro
Molenbergstraat 24
Langeveen, Overijssel 7679TS Nederland
+ Google Maps