Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Tubbig Rally 2023

29 mei, 2023

Op 29 mei a.s., 2e Pinksterdag, vindt de jaarlijkse autorally van de Lions Club Tubbergen plaats. Deze rally luistert naar de naam Tubbig Rally, een rally waaraan iedereen kan meedoen en waar alle auto’s welkom zijn. Ervaring is niet nodig. Er wordt uiteraard weer gereden voor het goede doel en dit jaar is gekozen voor de Stichting VAST (Voor Aangepast Sporten in Tubbergen).

De Stichting VAST geeft mensen met een beperking de mogelijkheid  om gebruik te maken van bepaalde sportvoorzieningen. Sportservice Tubbergen motiveert, enthousiasmeert en activeert inwoners van de gemeente Tubbergen voor een actieve en gezonde levensstijl. Hun missie is een gezonde, vitale en sociale samenleving in de gemeente Tubbergen, waarbij beweging voor iedereen mogelijk is. De visie is dat zij een zo breed mogelijk bewegingsaanbod creëren voor de inwoners van de gemeente Tubbergen, waarbij sport en bewegen van jongs af aan extra wordt gestimuleerd en plezier voorop staat. Daarbij is het gebruik van sport en bewegen de verbindende factor om mensen bij elkaar te brengen en de vitaliteit te bevorderen.

De ontvangst en start van de rally vindt dit jaar plaats bij Weusthuis Makelaardij aan de Nassaustraat 9 in Tubbergen.  Vanaf 10.00 uur kan men zich voor de rally inschrijven en om 11.00 uur vertrekt de eerste equipe. Er wordt gereden volgens het bolletje-pijltje systeem. Elke drie minuten start vervolgens een equipe en aan de hand van een roadbook wordt er een bijzonder mooie route gereden door het mooie Twente. Het is geen snelheidstocht, het is de bedoeling dat u geniet van de route. Tevens dienen er een aantal vragen beantwoord te worden over het gebied waarin de rally plaatsvindt, dit is gewoon een leuk spelelement. Er wordt op een fraaie locatie een tussenstop gemaakt in combinatie met de lunch en vervolgens wordt de route vervolgd. Het eindpunt is bij Kampkuiper in Harbrinkhoek, waar de dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue. Hier vindt aan de hand van de opbrengst ook de overhandiging van de cheque plaats aan de Stichting VAST.

De kosten voor deelname bedragen € 150,- per equipe (2 personen). Dit is inclusief twee consumpties, koffie en een versnapering bij aanvang, de lunch en de barbecue. Voor één persoon extra in de auto, incl. consumptie, lunch en barbecue bedraagt de meerprijs € 35,-. Voor kinderen t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd) bedraagt de meerprijs € 15,-.

Wil je meedoen, meld je dan via de bijgevoegde link aan. U ontvangt vervolgens een bevestiging met aanvullende informatie.

Ik wil me aanmelden voor de Tubbig Rally 2023

Graag tot ziens op maandag 29 mei a.s.

Gegevens

Datum:
29 mei, 2023
Site:
https://lionstubbergen.nl/de-tubbig-rally-23/