Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Haringparty Gemeente Tubbergen 2023

21 juni, 2023 @ 17:00 - 21:00

Wij hebben een primeur! Dit jaar organiseert de Lions Club Tubbergen voor het eerst een haringparty voor de gemeente Tubbergen. De locatie is Watermolen Bels in Mander. Op de langste dag van het jaar zal dit evenement plaatsvinden, dus op woensdag 21 juni a.s., van 17.00 uur tot 21.00 uur Het belooft nu al een geweldig mooi evenement te worden.

Ook aan de Haringparty is weer een goed doel gekoppeld. De keuze hierbij is gevallen op alle voetbalverenigingen van de gemeente Tubbergen. De totale opbrengst van de veiling zal dus verdeeld worden onder 9 verenigingen.

Wat kunnen jullie verwachten? Allereerst gezelligheid troef, dat staat namelijk voorop. Wij hebben een geweldige locatie gevonden, waar dat zeker moet lukken. Daarnaast is de veiling natuurlijk van groot belang, dit moet tenslotte de opbrengst genereren. Naast het welbekende ‘haringvaatje’ zullen er ook nog een aantal andere, bijzondere items geveild worden. En wie leent zich nu beter voor veilingmeester dan Henri Goossen, de welkbekende gastspreker en whiskyteacher. Onder zijn leiding zal de veiling plaatsvinden. Moeten wij hem verder nog introduceren? Wie kent hem namelijk niet.

Voor muzikale ondersteuning mogen wij ons verheugen op de komst van DJ Willem Russell. In de afgelopen tien jaar heeft hij veel in zowel binnen- als buitenland opgetreden. Hij maakt er altijd een knalfeest van. Daarbij treedt hij veelvuldig op met zijn vaste groep saxofonisten. De muziek varieert van de 90’s naar soulvolle disco tot melodieuze en groovende house. DJ Russell voelt als geen ander het publiek aan en zorgt met zijn aanstekelijke enthousiasme voor een geslaagd feest.

Ben je geïnteresseerd, meld je dan via de bijgesloten link aan.

De kosten bedragen € 65,- p.p. Dit is inclusief hapjes en drankjes.

Ik wil me aanmelden voor de Haringparty Gemeente Tubbergen 2023

Aan de veiling kan iedereen vrijwillig deelnemen. Kort samengevat betreft het een Amerikaanse veiling, dit houdt in dat alle tussenbiedingen ook voor de opbrengst meetellen. Dit geldt overigens alleen voor het haringvaatje. Voor de overige items worden de tussen biedingen buiten beschouwing gelaten. Deze gaan gewoon per opbod. Vanzelfsprekend volgt tijdens de Haringparty nog nadere tekst en uitleg.

Gegevens

Datum:
21 juni, 2023
Tijd:
17:00 - 21:00
Site:
https://lionstubbergen.nl/haringparty-23/

Locatie

Watermolen Bels
Bergweg 9
Mander, 7663TB Nederland
+ Google Maps