Lions on Wheels

De Lionsclub Tubbergen hanteert als centraal thema “we serve”. In het kader daarvan ontplooien wij met regelmaat activiteiten. Nieuw op het programma is de Lions on Wheels, een tourrit door twente die gehouden wordt op 7 juli aanstaande. Bestuurders van oldtimers, cabrio’s en auto’s van 15 jaar of ouder, de zogeheten ‘youngtimers’ kunnen deelnemen.

Iedere deelnemer ontvangt een ‘roadbook‘ waar de volledige route in beschreven staat. Het wedstrijdelement zit volgens de organisatie niet in de snelheid maar in het spelelement waarbij we de scherpte van de deelnemers testen door het stellen van verschillende vragen. Daarnaast is er op een geheime locatie een ludieke behendigheidstest voor de bestuurders. 

Goed Doel
De Lionsclub Tubbergen organiseert vaker evenementen waarbij een goed doel financieel wordt ondersteund. “De doelen verschillen telkens maar we proberen ze dichtbij huis te zoeken.  Lees hier meer over het goede doel van dit jaar. “Er is geen limiet aan het aantal deelnemers. Bij grote deelname proberen we eerder te starten.

Bolletje pijltje rally
“De route is uitgezet volgens het ‘bolletje-pijltje-systeem’ Rijders moeten de pijlen volgen en het bolletje is de plaats waar je je op dat moment bevindt.” De start van de derde editie van de Lions on Wheels is bij CTT intermodaal transport in Almelo. Starten kan vanaf 10.00 uur met een lunch tijdens de pauze. De afsluiting gaat vergezeld van een barbecue bij Kampkuiper te Harbrinkhoek.

De kosten zijn 150 euro per equipe van twee personen. Meerdere personen per auto zijn toegestaan maar betalen 50 euro per persoon extra. Kinderen tot 12 jaar betalen 25 euro.