Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lions on Wheels: Pinksterrally (geannuleerd)

1 juni, 2020

Elk jaar doet de routecommissie haar best om een prachtige route samen te stellen. Daarnaast steunen wij samen met u, als deelnemer, jaarlijks een goed doel.

In verband met het Coronavirus zijn we genoodzaakt de rally voor 2020 te verplaatsen naar 24 mei 2021.

In 2018 en 2019 hebben we bijvoorbeeld De Stichting Twentse Wens Ambulance gesteund. De Stichting Twentse Wens Ambulance is een non-profit organisatie die ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) erkend is. De stichting heeft als doel bijzondere wensen van langdurig zieken en (pre)terminale patiënten mogelijk te maken door passend vervoer te bieden. Onder begeleiding van  vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en even hun ziekte vergeten. Afgelopen jaren hebben we met de opbrengst van de rally een super donatie aan deze stichting kunnen doen.

Bij het samenstellen van de rally wordt gebruik gemaakt van het, in de Tour-rallysport beroemde Bolletje – Pijltje systeem. Wij weten zeker dat u veel plezier aan onze “Lions on Wheels Tourrally” zult beleven en zult genieten van het prachtige landschap waar wij u door heen laten rijden.

Het is geen snelheidsevenement, het is de bedoeling dat u geniet van de door de Lions Tubbergen uitgezette route en door middel van het beantwoorden van vragen ook meer kennis krijgt van dit gebied waar wij als Twentse Lions trots op zijn. Door middel van het beantwoorden van opzoek- en kijk vragen kunt u punten behalen en voor wie dat leuk vindt is er meestal ook een mogelijkheid om via een behendigheidstest te laten zien hoe goed u uw wagen beheerst.
De winnende equipe wacht een leuke prijs !!

Deelname is voor Cabrio auto’s, Oldtimers en Youngtimers (auto’s ouder dan 15 jaar).

Nieuw voor deze rally is het toevoegen van deelname voor 100% elektrische auto’s.

We beginnen bij de start van de rally met koffie, onderweg wordt er een lunch verzorgd en op het eindpunt sluiten we af met een goed verzorgde Barbecue.

We rekenen op uw deelname!!!!     tot 2e pinksterdag 2021.

NU AANMELDEN

Gegevens

Datum:
1 juni, 2020

Locatie

Binnenkort meer details