Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lions on Wheels Corona-Tour – 27 december 2020 (geannuleerd)

27 december, 2020

Vanwege de aangescherpte corona maatregelen hebben we deze rit moeten annuleren! Met alle reeds aangemelde deelnemers wordt binnenkort contact opgenomen.

Elk jaar doet de routecommissie haar best om een prachtige route samen te stellen. Daarnaast steunen wij samen met u, als deelnemer, jaarlijks een goed doel.

Door het Coronavirus zijn we genoodzaakt de rally dit jaar enigszins aan te passen.

Omdat er al genoeg leuke dingen niet meer kunnen…… en wij Lions willen kijken naar wat er wel kan en mag….. zodat we anderen kunnen helpen!

Bij het samenstellen van de rally wordt gebruik gemaakt van het, in de Tour-rallysport beroemde Bolletje – Pijltje systeem. Wij weten zeker dat u veel plezier aan onze “Lions on Wheels Tourrally” zult beleven en zult genieten van het prachtige landschap waar wij u door heen laten rijden.

In aanloop naar de Grande Finale op 2de Pinksterdag zullen we een verkorte route aanbieden op iedere laatste zondag van de maand waaraan u kunt deelnemen.  Er even lekker op uit met uw gezin of een ander toegestaan gezelschap. Een keer iets anders dan een wandeling of een ritje met de fiets.  Uiteraard geheel corona-proof.

Het is geen snelheidsevenement, het is de bedoeling dat u geniet van de door de Lions Tubbergen uitgezette route en door middel van het beantwoorden van vragen ook meer kennis krijgt van dit gebied waar wij als Twentse Lions trots op zijn. Door middel van het beantwoorden van opzoek- en kijk vragen kunt u punten behalen. Deze punten worden allemaal meegenomen naar de Grande Finale op 2de Pinksterdag.

De winnende equipe wacht een leuke prijs !! Uiteraard zullen we onze dankbaarheid laten zien in alle ritten waaraan wordt deelgenomen.

Deelname is dit jaar opengesteld voor iedereen en zijn alle typen voertuigen toegestaan.

Alle rally’s voor u op een rijtje:

  • Zondag 27-12-2020 (geannuleerd)
  • Zondag 31-01-2021 (geannuleerd)
  • Zondag 28-02-2021 (geannuleerd)
  • Zondag 28-03-2021 (geannuleerd)
  • Zondag 25-04-2021
  • Met de grote finale op 2de Pinksterdag 24-05-2021

Vertrek tussen 10:00 en 12:00 uur. De kosten voor de deelname vindt u op het aanmeldformulier onderaan deze pagina.
Zodra de vertreklocaties bekend zijn wordt u hierover op onze website geïnformeerd.

Iedere rally zal in samenwerking met een lokale horeca ondernemer worden samengesteld. De Lions zullen hierbij de route verzorgen en de lokale horeca ondernemer zal de inwendige mens verzorgen. Op deze manier steunen we iedere keer een andere horeca ondernemer. Daarnaast zullen we uiteraard een bijdragen doen aan een gekoppeld goed doel.

Het goede doel dat we vanuit de Lions Tubbergen gaan steunen is de voedselbank in Tubbergen.

We rekenen op uw deelname bij een van de andere ritten !!!!

Gegevens

Datum:
27 december, 2020

Locatie

Binnenkort meer details