GESLAAGDE TUBBIG RALLY !

Op Tweede Pinksterdag vond, na twee jaar, eindelijk weer de jaarlijkse autorally van de Lions Club Tubbergen plaats. Een rally, ‘Tubbig Rally’ gedoopt, waaraan maar liefst 35 equipes deelnamen met een mooie opbrengst voor het project Sociaal Twente. Daphne Voorhuis mocht als initiatiefnemer van Sociaal Twente een cheque ter waarde van € 3.500 in ontvangst nemen.

Maandag 6 juni, 10:00 uur, een zonnetje aan de lucht in het mooie Langeveen waar de 35 deelnemende equipes aan de Tubbig Rally langzaam opwachting maakten op het erf van Aastagro. Aan deze editie van de rally mochten alle auto’s meedoen. Dit resulteerde in een grote verscheidenheid aan auto’s, van oldtimers en Porsches tot comfortabele personenauto’s.

Elke drie minuten startte een equipe en reed aan de hand van een Roadbook een speciaal voor de Tubbig Rally uitgezette route door het mooie Twente en een stuk Duitsland naar het eindpunt bij Kampkuiper te Harbrinkhoek. Er werd een tussenstop gemaakt bij De Koppel in Hardenberg, waar tegelijkertijd de lunch werd verzorgd. Het merendeel van de equipes kwamen daar aan, een enkeling bleek toch te zijn verdwaald. Bij Kampkuiper werd de Rally afgesloten met een gezellige barbecue en de prijsuitreiking. Belangrijk onderdeel van de prijsuitreiking was de overhandiging van de opbrengst van de rally aan Sociaal Twente.

Maar liefst € 3.500 werd geschonken aan het initiatief ‘Sociaal Twente’. Initiatiefnemer Daphne Voorhuis uit Vasse nam de cheque in ontvangst. Volgens Daphne zijn er veel mensen die door omstandigheden in een schrijnende situatie terecht zijn gekomen. Sociaal Twente wil een aantal van deze mensen in de watten leggen door ze een geheel verzorgde vakantie in Twente aan te bieden, ofwel ‘een lichtpuntje in een voor hen vervelende situatie’. Lions Club Tubbergen is erg blij een steentje te kunnen bijdragen aan dit mooi initiatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *