Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Haringparty Gemeente Tubbergen 2024

20 juni @ 17:00 - 21:00

Na het overweldigende succes van vorig jaar, organiseert de Lions Club Tubbergen dit jaar voor de tweede keer de Haringparty van de gemeente Tubbergen. Aan de ingrediënten heeft de organisatie amper getornd. Dit geldt zowel voor de locatie, als de veiling, de veilingmeester, de muzikale omlijsting en uiteraard de haring. Wat goed is, moet je goed houden en vorig jaar was het TOP! Voor de spanning en gezelligheid hebben wij jullie natuurlijk nodig, dus wij hopen jullie met z’n alleen te zien.

Op donderdag 20 juni a.s. is het alweer zover. Vanaf 17.00 uur is iedereen van harte welkom bij Watermolen Bels in Mander. Tickets zijn voor € 65,- te koop via de link op de bijgesloten flyer.

De opbrengst van de Haringparty 2024 zal ten goede komen aan de jeugdverenigingen in de gemeente Tubbergen. Onze jeugd is tenslotte onze toekomst. De opbrengst zal naar rato verdeeld worden over de verenigingen. Op sociaal vlak leveren de jeugdverenigingen een belangrijke bijdrage aan onze maatschappij.

Wat kan men verwachten? Allereerst gezelligheid troef, dat staat namelijk voorop. En dat moet lukken op zo’n mooie locatie. Daarnaast is de veiling natuurlijk van groot belang, dit moet tenslotte de opbrengst genereren. Naast het welbekende ‘haringvaatje’ zullen er ook nog een aantal andere, bijzondere items geveild worden. Vorig jaar was het tot het eind toe een spannende aangelegenheid.

Wie leent zich nu beter voor veilingmeester dan Henri Goossen, de welbekende gastspreker en whiskyteacher. Onder zijn leiding zal de veiling plaatsvinden. Voor muzikale ondersteuning mogen wij ons weer verheugen op de komst van DJ Willem Russell. In de afgelopen tien jaar heeft hij veel in zowel binnen- als buitenland opgetreden. Hij maakt er altijd een knalfeest van. Daarbij treedt hij veelvuldig op met een saxofonist. De muziek varieert van de 90’s naar soulvolle disco tot melodieuze en groovende house. DJ Russell voelt als geen ander het publiek aan en zorgt met zijn aanstekelijke enthousiasme altijd voor een geslaagd feest.

Aan de veiling kan iedereen vrijwillig deelnemen. Kort samengevat betreft het een Amerikaanse veiling, dit houdt in dat alle tussenbiedingen ook voor de opbrengst meetellen. Op deze manier kan iedereen een bijdrage leveren, groot of klein. Dit geldt overigens alleen voor het haringvaatje. Voor de overige items worden de tussenbiedingen buiten beschouwing gelaten. Deze gaan gewoon per opbod. Tijdens de Haringparty zal de werkwijze nog duidelijk worden uitgelegd. Voor een succesvol evenement, rekent de Lions Club Tubbergen op een goede opkomst én opbrengst. De organisatie van de Haringparty heet iedereen dan ook van harte welkom en hoopt jullie op 20 juni te zien.

bestel je tickets via deze link https://lionstubbergen.twenticket.nl/

Gegevens

Datum:
20 juni
Tijd:
17:00 - 21:00

Locatie

Watermolen Bels
Bergweg 9
Mander, 7663TB Nederland
+ Google Maps